POST FREQUENCY

FRIENDS OF THE ESCAPE! Jag vill flagga för en frekvensförändring i uppdateringarna på denna äventyrliga del av Internet. Av flera anledningar kommer jag den närmsta tiden inte kunna hålla samma digitala tempo som de senaste månaderna. I takt med min rörelse österut blir det glesare mellan nätverken och om några hundra kilometer når jag den islamistiska diktaturen Iran där Ahmadinejad och Khamenei censurerar friskt bland bloggar och sociala nätverk. Jag är osäker på uppdateringsmöjligheterna från Iran. I Iran och Centralasien kommer även mitt routerlösa Nammatj 2 vara mitt huvudsakliga hem.

Jag vill passa på och uttrycka min stora glädje för att ni är så många som följer min framfart och engagerat hör av er i kommentarsfält, via THE ESCAPE’s sida på Facebook och mailledes. Det värmer att ni är med!

När det blir glesare mellan mina rapporter kan de som vill veta vart jag befinner mig kan hålla koll på Spot Adventures. På grund av brist på batterier har detta inte fungerat den senaste tiden men nu är förråden påfyllda!

Det har blivit dags att lämna Erzurum. Uppskattningsvis har jag tre dagar innan jag når gränsen till Iran.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.