Ombyte förnöjer!

Jambo my friends!

Jag är tillbaka i Dar es Salaam och Tanzania efter cirka 2 veckor i Kenya! Tiden går. Det är bara 8 ynka dagar kvar innan det är dags att byta kontinent. Ny mat, nya människor, sällskap (härliga Julia) och framförallt ett helt nytt klimat. (45 grader varmt i New Delhi just nu…)

Senaste veckan har det varit mycket fattigt med inlägg pa THE ESCAPE! Jag har därför nu kompenserat genom att ösa upp två (!) nya ölbilder. Dessutom kommer här lite bilder från en mindre trafikolycka jag var med om och underbara beachbilder från Diani, Kenya.

snc14117.JPGsnc14116.JPG

Trafikolyckan skedde på väg av en färja i Mombasa. En liten incident som denna resulterade i 6 timmar pa polisstationen!? Det ar inte lätt att argumentera med en man som skriker på Swahili…

snc14149.JPG

Veckan i Diani tillbringades till stor del med Beth och Katie fran Manchester. Likt Zanzibar fattar man inte riktigt att man befinner sig i ett vykort nar man väl sitter där…

snc14089.JPGsnc14132.JPGsnc14128.JPGsnc14147.JPG

(Klicka på de små bilderna)

snc14095.JPGsnc14150.JPG

0715 imorgon bitti tar jag återigen båten över till Zanzibar. När jag kommer tillbaka har jag förhoppningsvis ett dykcert!

Nu är jag extremt hungrig. Ta hand om er och halsa pa snart! 

/Erik

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.