MY LOVE IN TURKEY (BY NICOLE)

I flera veckor har jag längtat till dagen då jag når Turkisk mark – dagen då jag ska förenas med min stora kärlek. Jag har drömt, suktat och föreställt mig gång på gång hur det kommer att kännas. Äntligen är jag här, i landet som har min passion i sitt järngrepp. De första klunkarna smakar sanslöst gott och svalkar skönt där jag sitter i solen. Ayran – den kalla lätt saltade turkiska yoghurtdrycken satt precis där den skulle! Mitt begär kommer inte att vara mättat förrän jag om fem dagar återvänder hem till Sverige. Ayran består av lika stor del vatten som naturell yoghurt och en nypa salt.

/N – bakom varje äventyrare står en tolerant kvinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.