MOUNT ARARAT SUNSET

Igår förmiddag slet och klättrade jag i flera timmar för att få sätta ögonen i Ararat’s magiska siluett. Min utflykt i bergen blev lyckad men molnen täckte tyvärr toppen av berget. När jag igår kväll satt på balkongen och svalkade strupen med en kall lättade molnen sakta och berget visade sig vackert i sin helhet vilket blev en fantastiskt avslutning på en och en halv månad i Turkiet.

Nu lämnar jag Dogubeyazit och Turkiet. Det är tre mil till gränsen. Mot Iran! När inte uppdateringarna är tillräckligt frekventa på THE ESCAPE kan man titta in på Spot Adventures för att se min position. Den som inte gillar THE ESCAPE på Facebook kan göra det HÄR! Missa heller inte denna post!

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.