Mot Laos och en saknad vän.

Egentligen skulle ytterligare en vecka spenderas i Kina men när min kompis Patrik ändrade sina planer och ville möta upp tidigare sa var det inte mycket att fundera över.

För drygt 40 timmar sedan lämnade jag Yangshuo och gav upp hoppet om att Ipod och hårddisk skulle återfas. När det inte gick några tåg till Kunming tog jag en nattbuss till Nanning dar jag övernattade pa det bekväma stengolvet i vänt-hallen. Igår förmiddag tog jag bussen från Nanning till Kunming där jag befinner mig i skrivande stund.

17:00 inleds ytterligare 33 timmar buss till Vientiane i Laos. Det blir slutdestination för denna 3 dagar langa resa i resan och början pa en hel höst i Sydostasien.

Provinsen Yunnan i Kina som ska vara fantastiskt vackert far bli en annan resa. Det ar mycket man missar…

I Laos hjärntvättar de inte sin befolkning som i Kina och därför kan jag återfa kontakten med THE ESCAPE. Bilder utlovas.

/E

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.