Moscow (Hong Kong)

3 pa Japan, 4 pa Hong Kong och 6 roster pa Moskva och Transsibiriska! Tack for ert engagemang!

Ser ut som att jag ska forsoka ta mig till Moskva helt enkelt. Hade ni sagt att jag skulle dra till Kanarieoarna hade jag inte lyssnat men Ryssland, Transsibiriska jarnvagen och Mongoliet lockar mig verkligen. Ni ar inte min lag men i alla fall min inspiration!

Forberedelserna ar igang. Jag har bytt min guidebok till Nepal till en for Transsibiriska.

Flygbiljett till Hong Kong ar inkopt, pa tisdag lamnar jag Kathmandu. Allting kommer att vara enklare fran Hong Kong. Dar kommer det finnas lite olika vagar att valja. Om jag far visum till Kina kan jag aka till Beijing och ordna visum till bade Ryssland och Mongoliet dar och sedan vidare till Ulan Bataar. (Finns ej rysk eller mongolisk ambassad i Hong Kong) Sedan far det bli flyg fran Moskva tillbaka till Asien och Hanoi.

Om jag kan ordna visum fran Hong Kong pa nagot vanster kan jag flyga direkt till Moskva/Ulan Bataar.

Det kanns kul att inte ha nagot bestamt. Det far bli vad det blir. Den som har nagon info om Transsibiriska far garna dela med sig! Det finns manga fragetecken…

//

Innan Hong Kong har jag 5 dagar kvar i Nepals haftiga huvudstad Kathmandu. Vi far se vad det blir av dessa dagar men jag ar riktigt sugen pa att kora ett 160 meters bungee.

Som vanligt har det rullats runt i staden pa scooter. Inte riktigt lika haftigt som i Leh, Ladakh da det ar latt att fastna i trafikkoer och avgasmoln inne i Kathmandu. Jag tror vi ger det en ny chans imorgon. Vill komma upp i bergen!

snc10660.JPG

snc10671.JPGsnc10656.JPGsnc10647.JPG

Annars ar Kathmandu en riktig fest stad vilket ar lite synd da bade jag och Julia gar pa antibiotika. Det har varit 7 relativt vita veckor i Indien sa det hade varit perfekt med lite utgang. Min kur ar slut imorgon och dessutom blir mitt sallskap inte ett tonarigt sadant langre. 20 barrar fyller Julia imorgon! En stor dag for en liten manniska. Sjalvklart ska det firas!

snc10677.JPG 

/Erik

3 comments

  1. Det är Erik som växt. Har hört att han är 2.38 just nu… Och Erik. Va fan, Japan. Måste du ens fråga? Vad ska du till Moskva och göra. Där finns bara massa kvinnor som gör “hemska” saker med din kropp. Men om du åker måste du pröva Depech Mode-bar. Hälsa dock inte från mig :)
    Men som sagt. Japan. Jag är där mellan 6-21 september. Har via en kompis kommit i kontakt med pressansvarige för ett av Tokyos största fotbollslag. Så hon ska bjuda in mig på fortbollsderby. Tänk dig. Du och jag plus 75000 japaner.
    By the way så ligger länken upp på Vagabond.se så nu får du sköta dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.