Miss Cebu 2009

I snart 1 vecka har jag varit pa jakt efter en bild pa mig tillsammans med 12 fantasiskt snygga damer som togs under en min mycket udda ankomstkvall till Cebu. Jakten har inte gett resultat. Jag far helt enkelt forklara vad som hant i text istallet. Nedan ar ett inlagg som skulle publicerats for 1 vecka sedan;

——————————————

Istallet for trehjulings-taxi fran flygplatsen till centrala Cebu hamnade jag i en polis-eskorterad “Hummer-limousine” med “Miss Philippines”. Livet tar udda vandningar nar man ger det mojlighet och frihet att gora sa.

Miss Philippines tillsammans med homosexuellt smink och design folje var pa vag tillbaka till Cebu fran Puerto Princesa dar hon dagen innan vunnit en stor skonhetstavling.

Efter en offensiv pa flyget lyckades jag locka fram fragan, “we have a big car, why don’t you join us in to town?” vid baggagebandet. Mental high five.

Hummern styr mot Cebu’s stadshus dar borgmasteren bjudit in for att personligen gratulera. Bogarna och froken Filippinerna insisterade pa att jag skulle folja med. Leriga trekkingskor, trasigt och stinkande linne av – slitna sneakers, mindre trasig och illaluktande t-shirt pa. Lite klass far det vara.

Stadshuset och borgmastaren i all sin ara men att det samtidigt holls en deltavling i “Miss Cebu 2009” var det som fick mig att nypa mig i armen. Jag har ALDRIG sett sa manga vackra kvinnor pa lika liten yta live innan.

Korsbaret pa gradden pa moset var en saftig skaldjursbuffe. Buffe av mat och smorgardsbord av kvinnor ar lika med hjartattacksrisk for en hungrig 21 aring.

Cebu blev inte sa mycket battre an min ankomstkvall.

——————————————

Om nagon timme lamnar jag Legazpi och Mt Mayon for att ta mig tillbaka till Manila med buss. Tiden rackte inte riktigt till for en bestigning av vulkanen.

Idag ar det 9 manader sedan jag lamnade Sverige. Om 5 dagar moter jag den vinterbleka familjen. Som jag har langtat.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.