Manly.

THE ESCAPE is in the scenic city Sydney! Cirka 4 dygn tog var roadtrip fran Melbourne innan vi akte over Harbour Bridge i Sydney for ett par timmar sedan. Simon, som pluggar i Sydney bor ett stenkast fran Manly Beach i norra Sydney dar jag befinner mig nu. I skrivande stund har jag denna utsikt nar jag sneglar upp fran datorskarmen.

imgp1459.JPG

imgp1461.JPG

Imorgon traffar jag Emma och Amanda som ar polare fran Sthlm men vad Sydney annars bjuder pa ar inte skrivet i sten. Pa listan star utannonsering av vinnare i “Pentax-tavlingen”…

/Erik

3 comments

  1. Jag funderar att tillsammans med min bästa kompis köra transibiriska till Kina, eller snarare till Thailand – ett såkallat “thai-by-train-race”. En miljövänligare resa och uppleva annat än 10 timmar i ett flygplan på vägen. Frågan är bara då om du skulle rekommendera den ökända tågsträckan för två unga tjejer (18,22)? Med andra ord: You think we can make it?

  2. Coolt! Du kommer att gilla Sydney även om det kommer att gå lite väl mycket stålars. Vi har precis kommit tillbaka från Thailand, Malaysia och Kambodja – det var höjders som vanligt.

    Eftersom du tränat surfing är det bara att låna en bräda och visa vad du går för – antingen på Manly Beach eller helst nere på Bondi Beach – he-he-he!!!

    Ha det gött!

    Anders & Eva

  3. Underbar blogg och underbara bilder! Ska förmodligen till Australien efter studenten och det här gjorde mig inte direkt mindre taggad. TACK!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.