LAST OUTPOST IN SWEDEN

Planenligt är jag nu på plats hos min bror Axel efter en avslappnad tur på fyra mil från lilla Torsås. Vid lunchtid rullade jag in i ett blåsigt men soligt Karlskrona, som också är min sista utpost i Sverige innan färja till Polen väntar imorgon kväll. Det ska bli skönt att vila ömmande och värkande leder. Efter ankomst har jag och Axel hunnit med en lunchstek och kall öl. Jag har även varit i den lokala cykelbutiken för lite allmän vård av min reskamrat. Strax väntar middag komponerad av Axel.

Totalt har det blivit 550 kilometer på cykeln sedan i söndags och startskottet i Bromma. Imorgon, innan båten går mot kontinenten ska jag hinna med massage och intervju med Blekinge Läns Tidning.

Ovan, till vänster: Lars och Ann Margret Kjellme som var vänliga värdar i Torsås igår kväll.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.