Hanoi – Nha Trang

Efter 3-4 dagar i Hanoi var langtan efter lite sol och beach enorm. I forrgar satte vi oss darfor pa taget mot Nha Trang i sodra Vietnam. Tagresan, som jag hort ska vara en av de vackraste man kan gora gjorde mig inte besviken.

Sanslosa vyer nar taget krop fram langs Vietnam’s langa kustremsa.

snc12904.JPG
snc12935.JPGsnc12911.JPGsnc12906.JPG

snc12929.JPG
Att saga att vi bara satt och njot av utsikten ar fel. Efter transsibiriska har jag svart att spendera en langre tid pa tag utan vodka.

Igar kvall kom vi till Nha Trang. Temat for dagen har varit extreme sunbathing.

Kolla Pat Filosoferar for lite beachbilder! (Hogst upp i menyn till vanster)

/Kraftan!

3 comments

  1. Tjena boys!
    Jag har bara 1 problem som jag hoppas att någon av er har en bra lösning på… När jag går in på Pat filosoferar eller ibland när jag går in på sidan så är allt draget för mycket till vänster så man inte ser allt som står. Om ni vet varför det blir så vore det ju helt magiskt, för då skulle jag alltid kunna läsa det ni skriver, nu är det kanske 1 gång varannan vecka jag lyckas! Hoppas allt e lungt!
    Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.