GETTING BETTER IN TIMISOARA

Sjukrapport från Rumänien. Det är femton grader varmt och solsken i Timisoara. Nu när väl våren gjort intåg tvingas jag tyvärr ligga inomhus. Jag kurerar med vitlöksklyftor, naturmedicin, pepparmyntsté, vitaminladdningar och paracetamol vilket långsamt verkar ge resultat. Ikväll ansluter ytterligare fem soff-surfare till en ganska liten lägenhet och därför planerar jag att förflytta mig till ett vandrarhem så att jag inte smittar ner kollegor på luffen. Förhoppningsvis är jag redo att fortsätta söderut imorgon.

Ovan; I brist på spännande bilder från vägkanten bjuds det idag på utsikten från balkongen.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.