FAREWELL PARTY (2)

Givetvis måste man ställa till med kalas innan det ska cyklas. Igår var det avskedsfest i “THE ESCAPE BAR” på Svartviksslingan i Bromma. Närmast sörjande, familjevänner, f.d. kollegor och kompisar bidrog till en oerhört minnesvärd och trevlig kväll som inleddes tidig eftermiddag och avslutades på småtimmarna. Idag mår jag minst sagt som jag förtjänar och blotta tanken på att sätta mig på en cykelsadel ger mig rysningar. Jag ogillar att vara bakfull och det dopamin-dropp det medför. Att vakna upp vid lunchtid med en torr munhåla och sprängande huvudvärk samtidigt som solen utanför påminner om att man kastat bort en vacker dag utomhus brukar göra mig på dåligt humör. Inte idag. Idag, hade jag alldeles för roligt igår.

Tack för alla leenden, skratt, kramar och lyckönskningar. Ert intresse i mina resor och äventyr gör mig väldigt lycklig och ger dem ytterligare en dimension. Att ha gårdagskvällen lagrad i hjärnkontoret blir ett fint minne att se tillbaka på längs den långa vägen till Singapore. Här följer en parad av bilder.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.