GUEST POST

Framför mig stod där plötsligt en nästan två meter lång “kortklippt” viking, utan egentlig förvarning hade konungen anlänt på vår skola med ryggsäck och allt.. Att det skulle bli lite mer fart på vårat monotona internattliv visste jag praktiskt taget direkt men om det skulle utvecklas till en enda långt party helg, eller om det lutande åt de sköna upplevelsernas helg var svårt att sia om..Självklart kära läsare blev det båda delarna, Vini, Vidi, Vinci (med reservation för den latinska stavningen) som Julius Cesar en gång sagt, han kom på en torsdag, sågs festandes på en fredag, chillade segrandes på en söndag, och lämnade på en måndag mot nya outforskade destinationer men där någonstans mellan mornarna och nätterna hände det saker, vissa av dessa händelser måste censureras andra måste prisas högljut.

cimg7223.jpgcimg7252.jpgcimg7301.jpgsnc14000.jpg

Torsdagen var mest ett kärt återseende med lite god mat på en italiensk gourmet restaurang, och fastän Erik reser runt jorden är hans ekonomi väldigt god även om det blivit en lite väl stor överbudgetering gällandes mat och upplevelser för hans del, det ska även tilläggas att Alexander Sjunnesson  var än mer överraskad av att se Erik här på vår heliga plats än vad jag var då jag faktiskt var den som lockade hit honom. På fredagen spelade vi lite volleyfotboll och inledde därmed vad som skulle bli en intensiv tävlingsutmaning som tog oss igenom bland annat bowling, ett par matcher i fotbollsspel, simning och då det med mest prestigefyllda våra drabbningar i Volleyfotboll. Ställningen i skrivande stund är 9-9 och vi går till 10 är det tänkt. Spänningen är olidlig och kan egentligen bara upplevas på plats, så vi tycker synd om er som sitter framför datorn och är tvungna att läsa om sådana här saker och inte är ute och upplever dem istället, ta klivet ut i världen är mitt tips. Även om det är klart att ni ska titta in på sidan för att få lite inspiration och tips till just era drömresemål.

Fredagen spenderade vi som sagt på ett köpcentrum kallat Village Market där vi gick på marknad och åt kinesiskt samt bowlade, vem som vann, ja det får ni fråga Erik om.
Det blev utgång på kvällen till en ganska skön men folktom nattklubb men eftersom vi har regler på internatet så gäller de även våra gäster, alltså att behöva vara hemma kl halv ett känns lite förnedrande när man snart fyller 21. Natten censurerar jag och hänvisar till bilder om de kommer…

snc13991.jpg

Lördagen var biodags så även söndagen (korta presentationer då Erik behöver datorn och jag måste iväg. Men det sista jag vill dela med mig av är upplevelsen från kenyatta tower center där vi fick privilegiet av en guidad tur upp på helikopter plattan med hela Nairobi som utsiktsplats.. förhoppningsvis kommer det även en bild härifrån.

Lycka till på resan Erik
/Philip Fjaestad  Ps. ha överseende med den lite rostiga texten och de oklara formuleringarna!

2 comments

  1. Vilken harlig resa du gor.. Tankte gora nagot liknande senare nasta ar..
    Har du planerat allt sjalv eller med hjalv av ett resebolag som kommer med tips o paket?

    Terese fran australien

  2. E, du glömde laddaren till din kamera i väggen. klyftigt, tar med den till sverige och ger den till julia om du vill, hur e mombasa? varmt??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.