Delhi.

3 dagar i kaos-Delhi.

Det ar verkligen svart att fa grepp om staden. Jag brukar tycka att jag har bra lokalsinne men det verkar ha forsvunnit. Jag har sakert tappat bort mig minst ett tiotal ganger sa har langt.

snc14242.JPG

snc14248.JPG       snc14252.JPG       snc14255.JPG

Annars kanns det som jag tittat pa klockan en del. Pa fredag far jag sallskap av underbara harliga Julia. Det ska verkligen bli hur roligt som helst att resa genom Indien, Nepal och delar av Kina med henne. Sometimes shared happiness is double happiness.

Nar den lilla rakmackan kilar ut i vanthallen pa “Indira Ganghi Airport” kan hon dock inte forvanta sig en kram utan att forst lamna over mina 2 stockar snus. Inget snus – ingen kram.

Ikvall ar det match och f-n vad nervos jag ar. Jag kommer folja matchen fran en liten sportbar vid “Connaught Place” och Indierna kommer tro jag ar galen. Om de forsoker byta till sin j**la cricket ska de fa se pa 2 meter galen viking… (onskar att jag hade 2,10 fotbolls-Adam med mig ikvall… da hade de verkligen inte tjafsat!)

Ni dar hemma ber for vinst. Jag ber for en match utan cricket och el – avbrott.

I ovrigt tycker jag Indier ar ett fruktansvart underhallande och roligt folk. De ar stortskona. Till exempel alskar Indierna fickor. Fraga mig inte varfor men det forsoker klamma pa sa manga fickor de kan pa jeans, byxor, trojor etc.

Det ser valdigt roligt ut.

Matmassigt ar Indien himmelriket. Det ar dock jobbigt att ata extremt stark mat nar det ar extremt varmt. Dessutom har jag en tendens att svettas enbart i ansiktet. Det ar som allt svett som borde komma ut genom ben, armar, rygg och armhalor valjer att visa sig i fejjan istallet.

Detta leder till att det ser ut som att jag duschar nar jag ater mat…

Jag vill skicka en speciell halsning genom sajber till Anton och Rustan. Anton som idag fyller 21 barrar och Rustan som snart muckar. (eller har gjort?) En stor kram fran Lennart till er bada!

Take care!

 /e

5 comments

 1. Halloo!! Ja, nu är det inte alls långt kvar tills efterlängtade jag och det minst lika efterlängtade snuset kommer.. Längtar efter att se dig i vänthallen, vi kommer få den bästa sommaren tillsammans!!!

  see u soon! :)

 2. Som du säkert vet så vann Sverige med 2-0. Fick du se matchen? Jag tittade på andra halvleken och den var ju mest händelserik. Skolavslutning idag och jobbar sista dagen på fredag, sedan en lång skön sommar. Vad jag längtar!!!
  Go´nattkram M.

 3. hahahahahahahahahahahaha…..du skriver så kul , sitter här med ett stort leeeeeeende.Vi saknar dej här uppe på plan 6 ska du veta och vi är också avundsjuka, det låter som om du har det fantastiskt!!!
  Fortsätt att njuta och snusa inte upp allt på en gång va:)

  Massor med kramar
  /Ankipanki

 4. Erik!
  Jag hade gärna vart där men tog en dyngfylla i centrala sthlm istället… Men vilken match, härligt att se lite “go” i det svenska landslaget igen, och nu rullar det vidare mot en kanske magisk sommar med ett lååååååångt em slutspel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.