CAPE OF GOOD HOPE

Naturen i Kapstadens omgivning ar helt fantastisk. Idag rullade jag och den skona engelsmannen, Ben, ut till Godahoppsudden. Dagen inneholl otroliga sma vagar langs kusten, lite babianer, nagra strutsar, en massa pingviner och ett besok pa den mest sydvastliga punkten pa den afrikanska kontinenten. Det finns en viss turistkansla val ute pa udden men med en egen bil hittar man latt “detours” och man kan stanna var man vill.

snc12418.JPG

Ikvall blir det en barrunda langs Longstreet och imorgon ar vi nagra stycken som ska till “Stellenbosch” som ar ett av vindistrikten utanfor CT. I och med att jag inte kor kan jag njuta av lite mer vin.

snc12432.JPG

snc12431.jpgsnc12420.jpgsnc12436.jpgsnc12450.jpg

snc12424.JPG

/Erik


5 comments

 1. Hello dear! Va härliga alla bilder är!! Men varför har du collagetröja?! Är det inte varmt ;D

  Hoppas du har det bäst! Hörs snart! Pussar och kramar

 2. Tjena man! Najs att se att du har det bra, ser riktigt grymt ut pa bilderna. Hoppas resten av Afrika blir lika nice!!

 3. Hej Erik,

  det är mormor som skriver (via Björn)! Fina bilder du har tagit. Hoppas du får se mycket vackert. Bli inte satt i fängelse på Robben Island! Här i Hunnebostrand har vi snö i drivor och nästan storm. Ta det nu försiktigt.

  Kram från mormor

 4. Ååå vad jag inte ka låta bli å le när jag ser den där härliga lilla pingvinen framstapplandes! Du får se många kluriga djur nu, jag vill åxå! Å ännu gladare är jag att se att armbandet sitter stadigt på handleden.
  Don’t forget us! Puss puss på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.