BUCEO TAGANGA.

Jag ar 2 dagar och 4 dyk in pa min kurs for att bli certifierad som avancerad dykare och idag gjorde jag mitt forsta djupa dyk till 40 meter morkt hav. Pa nathinnan finns 6 osannolika dyk pa Galapagos. Kontrasten till Taganga ar lika enorm som havet man dyker. 4 meter hammarhaj har blivit 4 centimeter akvariefisk. Jag foredrar ett kolossalt monster men akvariefiskarna har sin charm de ocksa, dessutom ger forflyttningen fran Stilla Havets kalla vatten till Karibiska Havet varma, mer farg och korall.

3-julio-059.jpg

2-julio-025.jpg2-julio-027.jpg3-julio-065.jpg2-julio-021.jpg

Ovan fr vanster, 1: Tafflig kompasshantering under navigationsdyk 2: Giftig “Stonefish” som smalter in fantastiskt i sin omgivning. 3: Njutbar viktloshet. 4: Jag med en raka. 

2-julio-046.jpg

3-julio-064.jpg3-julio-068.jpg2-julio-018.jpg2-julio-042.jpg

Ovan fr. vanster, 1: Skum korall. 2: Vacker “Angelfish”. 3: Sandrocka. 4: E going down.

2-julio-016.jpg

/Erik

4 comments

 1. TJÄNARE DJUPHAVSFORSKARN!!!!!!!!!??????????????

  SNART FÅR MAN VÄL SKAFFA DYKSERT SJÄLV FÖR FÅ TRÄFFA DIG.DU ÅR JU NÄSTAN MER I HAVETS DJUP ÄN PÅ TORRA LAND.DET ÄR I ALLA FALL HELT FANTASTIKSA BILDER SOM VI FÅTT SE HITTILLS OCH JAG HOPPAS PÅ FLER.HÄR HEMMA HAR DET VARIT VÄRMEBÖLJA I NÄSTAN 3 VECKOR MEN NU ÄR DET ÖVER FÖR DEN HÄR GÅNGEN, SÅ NU KAN VI ANDAS IGEN.HAR VARIT NERE PÅ VÄSTKUSTEN OCH HÄLSAT PÅ BÅDE MOR(MORMOR) OCH SYSTER(MOR) BÅDA MÅDDE BRA.BESÖKTE OCKSÅ LISEBERG OCH ÅKTE NATRURLIGTVIS VÄRSTINGARNA ETT FLERTAL GÅNGER.
  HA DE GÖTT1
  P

 2. Tjena morbror Pelle!

  Harligt att hora att du inte borjar vekna och att du fortfarande vagar dig pa vralaken. Haha! Minns du den i Barcelona nar vi inte riktigt sag vad det var for attraktion innan vi satte oss. Sautan vad vi flog. Haha!

  Hoppas du far en fortsatt harlig och star-trek-fylld sommar sa hors vi snart! TJENA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.