ANOTHER GREAT DAY

Jag fortsätter pumpa vader och steka bonnbränna på turkiska landsvägar. Jag har förflyttat mig 100 000 meter österut och återfinns i Vezirköpru. Till stor del har jag idag följt sjön Altinkaya Baraji och varit omringad av höga berg. Som pixlarna antyder är landskapen fantastiskt vackra.

Vädergudarna är på min sida men tyvärr jävlas innerslangsgudarna för tillfället. Precis när jag parkerat för dagen upptäckte jag en ny pyspunktering. Nummer fyra sedan Istanbul, dessförinnan hade jag klarat mig i 3200 kilometer. Istället för att slita fram verktyg och och punka-kit gick jag och köpte en iskall lager och konstaterade att jag lika gärna kunde laga punkteringen imorgon.

/E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.