A SIGN OF LIFE FROM CHINA

En dryg vecka har gått och nära 100 mil har trampats sedan jag senast kommunicerade genom THE ESCAPE från Almaty i Kazakstan. Jag har oväntat nog funnit tillgång till nätverk, innan mitt delmål Urumqi, och tänkte därför passa på att visa tecken på liv från riket i mitten. Jag befinner mig i staden Manas i provinsen Xinjiang i nordvästra Kina och har 120 kilometer kvar till min vilodestination Urumqi. Jag kommer att göra er lätt besvikna då det i denna post inte kommer bjudas på mer än dessa fattiga rader och nedan bildbevis på liv. En karneval av bilder och en utförlig rapport från de senaste 10 dagarnas slit utlovas innan helgen.

/Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.