A DRY BREAK.

Clear skies in Ontario. Hostfargerna formultnar i diket intill mig men ovan hade idag himlen djupbla sommarfarg. Ett avbrott fran molntacket och den regniga hosten fick idag fart pa den rasslande aldersstigna cykeln. Jag befinner mig 160 km fran Sudbury, utanfor staden Parry Sound. Fortsatter det flyta pa ar jag tillbaka i USA och min avslutande stat redan om 2-3 dagar. Enformigt men fortsatt motiverat tuggar jag imorgon vidare!

dsc02571.JPG

dsc02570.JPGdsc02566.JPGdsc02577.JPGdsc02564.JPG

NYA BILDER I INLAGGEN NEDAN!

/Erik

One comment

  1. Jag skulle väl inte gjort det där inlägget om att det verkade gå bra utan missöden nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.