100 DAYS – 6000 K

Jag gör mig redo att lämna Tehran och Reza och Zari som vänligt nog huserat cyklisten. Jag fortsätter lägga bitarna på plats i det centralasiatiska visumpusslet. Igår hämtade jag upp mitt visum till Uzbekistan vid deras konsulat i Tehran. Om någon timme sätter jag fart mot staden Mashhad i nordöstra Iran där jag ska hämta upp mitt visum till Turkmenistan. 900 kilometer ökencykling har jag framför mig innan jag når den enligt islam heliga staden Mashhad, som blir min sista hamn i Iran.

Igår var det 100 dagar sedan jag lämnade Stockholm. På dessa drygt tre månader har jag hunnit trampa 600 mil.

Gilla THE ESCAPE på Facebook – på Spot Adventures kan du följa min framfart och se min position.

/THE ESCAPE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.