Vita dagar.

Sedan jag motte upp Patrik for fyra veckor sedan i Laos har vi haft fa dagar som inte innehallit BeerLao, Saigon eller Tiger Beer.

Det ar skont med ett break och att dykning tvingar fram ett par nyktra dagar var valdigt lagligt for var del. Idag har jag gjort dyk nr 5 och 6 i min dyk-karriar. Jag ar fortfarande talanglos men det kanns tryggare och tryggare att andas pa 15 meters djup.

snc13195.JPG

snc13189.jpgsnc13192.JPGsnc13182.JPG

Dykningen utanfor Nha Trang bjod pa vackra koraller, 2 lejonfiskar, ett gang andra fargglada rackare och en gammal murana.

Good times.

snc13170.JPG

Nu till jakten pa MONSTRET!!

Ett par paron har gnallt om att vi ska utsatta oss for pirat-kidnappnings-risk om vi fiskar utanfor Phu Quoc i sodra Vietnam. Vi vill fortydliga att vi ar EXTREME FISHERMAN FRIENDS som inte later enbenta sta i vagen for jakten.

Dessutom; Hur soft vore det inte att kunna sla sig ner i gungstolen och beratta for barn-barnen om nar man blev bortrovad av pirater!??

Ni kan vara lugna. Efter ytterligare research visar det sig att monstret ska havas in pa Thailands vastkust. Vi valjer inte att aka till Thailand for att piraterna skrammer oss, jag onskar nastan att det finns pirater dar ocksa!

snc13151.JPG

Utsikt under gardagens scooter-tur langs Vietnams vackra kust.

//Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.