Reunion.

Under snart 300 dagar har jag saknat en fast punkt. Umganget, sovplatsen, aktiviteten och kosten har sett annorlunda ut – om inte fran dag till dag sa fran vecka till vecka.

Mellan aren 1992 till 95 var Singapore mitt och min familjs hem da min far jobbade har. Singapore ar en stor del av min uppvaxt och det kanns speciellt att komma tillbaka och dessutom fa uppleva det tillsammans med berorda.

————————————————————-

THE ESCAPE i samarbete med Pentax!

pentax_logo.png

————————————————————-

Idag inleds 2 veckor av sa nara en vardag jag kommer att komma under mina 20 manader “on the road”. Igar var kvallen innan julafton. Igar kvall spelade inte trottheten efter 2 dygns magsjuka nagon som helst roll, forvantan och langtan gick inte att tranga bort fran tankarna. Igar var den langsta natten pa resan.

Jag minns sista blicken av morsans tarar pa Arlanda. Samma blick, som hela tiden kannts valdigt avlagsen, moter mig idag pa Changi Airport.

Idag blir THE ESCAPE for forsta gangen en gruppresa. Idag moter jag min fina familj.

Man kan vara individuell och fri men man ar fortfarande beroende av att kunna dela gladjen av friheten med de som star en nara. Dagar som denna gor livet vart att leva.

Happiness only real when shared.

/Erik

One comment

  1. Åhh vad fint skrivet! Hoppas dem kom fram bra och att ni får världens bästa jul tillsammans! Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.